Home

 Mala

Manipura Mala's

Eigenaresse van Manipura, Tati Hacmoun, geboren in Rusland, en woonachtig in Amsterdam met echtgenoot en dochter, maakt sinds 2015 mala’s van edelstenen van over de gehele wereld. Een Mala is een sieraad gemaakt van edelstenen die een diepe en positieve verandering in de levens van mensen kan veroorzaken die hem dragen. Dit juist door de stenen die gebruikt worden, die voor iedere drager identiek zijn. 

Tati legt uit: “Ik geloof in de kracht van aardse stenen om ons lichaam en geest te ondersteunen, terwijl we ons helpen de wensen van ons hart te manifesteren.”

De mala die zij uitgekozen heeft voor de lustrum veiling is de volgende:
Deze zachte maar krachtige kristalheldere Mala, gemaakt met Crystal Quartz, Jade en Amazonite, is opmerkelijk omdat je angst en zorgen verandert in een koel vertrouwen en een diepe kalmte!
De Crystal Quartz is kalmerend en kalmerend. Het is het belangrijkste kristal voor hart- en hartchakra. Jade staat erom bekend geest, lichaam en ziel te integreren. Jade moedigt je aan om jezelf te zijn. Bovendien wordt gezegd dat het geluk en begrip brengt en er wordt aangenomen dat het het lichaam helpt om zichzelf te genezen. Amazoniet verbetert de communicatie over liefde. Het helpt je om zowel de pure energie van universele liefde te manifesteren als te behouden.

De reden waarom Tati deel neemt aan het lustrum:
“The reason I join the auction of the VNVA is simple - we are all connected and supporting the women that get together and share their love and passion is the best way to serve the world. Namaste

Voor meer informatie zie: https://manipuramala.com/pages/about-us 

Inspirerend filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=qbql0fOdxIY#action=share 

 

Bieden vanaf € 65,00.

Wilt u een bod uit brengen op dit item? Stuur dan een e-mail met uw bod naar het secretariaat.

 

Klik hier om terug te gaan naar het veilingitemoverzicht.

 

 

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media