HomeMediaVAMP

VAMP in PDF

Voor leden zijn de complete VAMP's te downloaden na inloggen via verenigingsdocumenten.

VAMP

vampDe VNVA informeert haar leden via de uitgave van een driemaandelijks magazine ‘VAMP’. Twee maal per jaar wordt er een speciale VAMP uitgebracht die gestuurd wordt aan een zeer grote groep vrouwelijke artsen. Meer informatie over de VNVA is te lezen op: www.vnva.nl.

 Download hier de nieuwe VAMP

Lees meer...

vamp1-2014De VNVA informeert haar leden via de uitgave van een driemaandelijks magazine ‘VAMP’. Twee maal per jaar wordt er een speciale VAMP uitgebracht die gestuurd wordt aan een zeer grote groep vrouwelijke artsen. Meer informatie over de VNVA is te lezen op: www.vnva.nl.

 

Lees meer...

VAMP 42013De VNVA informeert haar leden via de uitgave van een driemaandelijks magazine ‘VAMP’. Twee maal per jaar wordt er een speciale VAMP uitgebracht die gestuurd wordt aan een zeer grote groep vrouwelijke artsen. Meer informatie over de VNVA is te lezen op: www.vnva.nl.

 

Lees meer...

VAMPseptember2013De VNVA informeert haar leden via de uitgave van een driemaandelijks magazine ‘VAMP’. Twee maal per jaar wordt er een speciale VAMP uitgebracht die gestuurd wordt aan een zeer grote groep vrouwelijke artsen. Meer informatie over de VNVA is te lezen op: www.vnva.nl.

 

Lees meer...

vamp 201302De VNVA informeert haar leden via de uitgave van een driemaandelijks magazine ‘VAMP’. Twee maal per jaar wordt er een speciale VAMP uitgebracht die gestuurd wordt aan een zeer grote groep vrouwelijke artsen. Meer informatie over de VNVA is te lezen op: www.vnva.nl.

VAN DE VOORZITTER: PROFESSIONALS WANTED

Lees meer...

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media