HomeNetwerkplatformVNVA Netwerkavonden

VNVA Netwerkavonden

We druppelen aan het einde van de werkdag op 20 november jl. één voor één binnen, jong, oud, fris en fruitig of vermoeid. Met grofweg 15 vrouwen vormen we samen een gemêleerde groep, van studente geneeskunde tot gepensioneerd, huisartsen, promovendi, specialisten (in opleiding). Naast onze banen lopen onze privé levens ook uit een en verschillen we ook qua mentale veerkracht, van dames die lekker in hun vel zitten tot bijna burn-out. We drinken een kopje thee of koffie en raken aan de praat over wat ons bezig heeft gehouden de afgelopen periode, wat we doen, en wat ons energie geeft. 

Lees meer...

Op dinsdag 21 juni was er een netwerkavond en workshop in Gorinchem. De locatie Cantrijn was goed te bereiken (voor de meesten) en er was ruim parkeergelegenheid. Het tijdstip was ook goed. Er waren ongeveer 15 tot 20 deelnemers, huisartsen, specialisten, artsen in opleiding en gepensioneerde artsen. Er waren vaste VnVA-leden,maar ook nieuwe leden en leden die al langer lid zijn, maar nu voor het eerst kwamen.

Het onderwerp van de workshop was “Hoe maak je emoties bespreekbaar?” Nancy Tromp gaf leiding aan de workshop, zij deed dit vol enthousiasme en bezieling.

Lees meer...

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media