HomeNieuwsAgendaEerste workshopdag - '2020Pro Verbeter je gesprekken, speciaal voor zorgprofessionals'

Eerste workshopdag - '2020Pro Verbeter je gesprekken, speciaal voor zorgprofessionals'

5 en 19 oktober 2017 van 13.30 - 16.30 uur

Je bent de hele dag met mensen in gesprek. Gesprekken voeren is je werk. Toch weet je dat je veel effectiever kunt zijn in meetings en gesprekken. Soms ben je te wollig, te stil of juist te kort door de bocht. Wil je beter worden in gesprekken zonder trucs en zonder weer in oude patronen te vallen? Dan is 2020Pro zeker iets voor jou.

Over de workshop

2020Pro, speciaal voor zorgprofessionals bestaat uit twee dagdelen in een kleine groep en de E-learning Houding, Emoties en Micromovements.

Zichtbare taal
2020Pro gaat over de zichtbare taal, die van non-verbale communicatie. Deze taal gaat over HEM: Houding, Emoties en Micromovements. Als je je manager, patiënt of collega beter wilt begrijpen, dan is het leren ‘lezen’ van deze zichtbare taal essentieel. Non-verbale signalen hebben een signaalfunctie. Als we een dieper contact willen opbouwen, is het goed om ook op dat niveau met mensen te ‘spreken’.

In de training leer je met pakkende videobeelden, fotomateriaal en gewoon met elkaar wat non-verbale uitdrukkingen kunnen betekenen. Daarnaast leer je tijdens gesprekken non-verbale signalen te herkennen en daar effectief op in te gaan, zodat de gesprekken beter worden. De online training doorloop je in je eigen tempo en het E-book kun je downloaden als naslagwerk.

Dit ga je leren

Na afloop van de training ben je beter in gesprekken:

  • - Ben je je meer bewust van je eigen non-verbale signalen
  • - Kun je beter observeren
  • - Stel je betere vragen en heb je meer regie
  • - Weet je een ander op zijn gemak te stellen
  • - Kun je non-verbale signalen van de ander beïnvloeden
  • - Reageer je empathischer op gevoelens en emoties
  • - Heb je meer contact met je gesprekspartner

De training 2020Pro: Verbeter je gesprekken wordt aan maximaal acht deelnemers gegeven. Tijdens de training krijg je feedback, praktische oefeningen en de nodige theoretische onderbouwing.

Deze training kost inclusief de E-learning Houding, Emoties en Micromovements en het E-book € 950,- (exclusief BTW) per deelnemer.

Leden van VNVA krijgen 10% korting.

Klik hier om direct in te schrijven. 

 

Aanvullende informatie

  • Datum: donderdag, 05 oktober 2017
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media