HomeNieuwsAgendaVoorjaarsledenvergadering VNVA

Voorjaarsledenvergadering VNVA

Met veel plezier nodigt het VNVA bestuur je uit voor een interessant en afwisselend programma op zaterdag 24 maart 2018 in Locatie 78 in Bunnik. Zie bijgevoegde flyer.

Vanaf 10.00 uur staat de koffie en thee klaar in Locatie 78 in Bunnik en word je welkom geheten voor de VNVA Voorjaarsledenvergadering.
Deze ledenvergadering vindt plaats van 10.30 - 12.00 uur. Belangrijk onderwerp in deze vergadering betreft de toekomst van de VNVA. Aansluitend staat er een heerlijke lunch klaar.

Na de lunch staat het symposium getiteld: “Recht op gezondheid vraagt meer dan aandacht” op het programma. Klik hier voor meer informatie over het Symposium. 

 

inschrijven

 

Aanvullende informatie

  • Datum: zaterdag, 24 maart 2018
  • Locatie: 78 in Bunnik
Laatst aangepast op woensdag, 21 februari 2018 08:25
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media