HomeNieuwsAgendaTraining ‘tijd- en energiemanagement’, 4 september 2018

Training ‘tijd- en energiemanagement’, 4 september 2018

De Vereniging van Nederlandse Vrouwelijke Artsen (VNVA) en Geneeskeuze zijn een samenwerkingsverband aangegaan om trainingen aan te bieden voor vrouwelijke en mannelijke artsen waarbij de nadruk ligt op ‘de mens in de dokter’. 
Deze samenwerking wordt gelanceerd met de training ‘tijd- en energiemanagement’.

Training ‘tijd- en energiemanagement’

Altijd te weinig tijd? Tijdsdruk binnen je werk om alle taken af te krijgen en buiten je werk om alles te combineren? Herkenbaar…? Onder deze grote druk is het onontbeerlijk om je tijd- en energiemanagement op orde te hebben. Onbewust doe je het al de hele dag. In deze korte training gaan we in op het belang van tijd en quality time. Wat is dat eigenlijk ‘quality time’? Hoe weet je wat daarin belangrijk is voor jou? Waar krijg jij energie van en hoe kun je dat concreet inzetten in jouw overvolle dag? Het doel van de workshop is om je weer met een frisse blik naar jouw tijd- en energiemanagement te laten kijken en te ontdekken waar voor jou nog winst te behalen is.

logo geneeskeuze

Over Geneeskeuze
Geneeskeuze is gespecialiseerd in het begeleiden van medici op het gebied van keuzes maken, samenwerking, persoonlijk en medisch leiderschap. Wij geven trainingen waarin we beproefde modellen en theorieën combineren met onconventionele werkvormen. Met onze frisse blik, no-nonsense mentaliteit en enthousiasme leggen we de focus weer op ‘de mens in de dokter’.

Praktische informatie

Voor wie?

Alle medici (v/m), studenten, ANIOS, AIOS, specialisten die graag efficiënter en met meer plezier willen omgaan met hun tijd en energie.

Inschrijven:

inschrijven

Kosten:

Deelname aan de training kost € 25,00.

 

Aanvullende informatie

  • Datum: dinsdag, 04 september 2018
  • Tijd: 19:30 - 22:00 uur
  • Locatie: Amsterdam
Laatst aangepast op dinsdag, 03 juli 2018 13:00
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media