HomeNieuwsMala Misra wint VNVA Essayprijs 2018

Mala Misra wint VNVA Essayprijs 2018

Mala MisraOp 24 maart jl. werd voorafgaand aan het VNVA Symposium ‘Recht op gezondheid vraagt meer dan aandacht’ de VNVA Essayprijs 2018 uitgereikt.

De afgelopen maanden heeft de jury van de VNVA Essayprijs, bestaande uit Marith Volp (juryvoorzitter), Caroline Schneeberger en Sanne Gijzel, zich gebogen over alle inzendingen. Daaruit zijn drie essays genomineerden geselecteerd, te weten Marie-José van Hoof, Mala Misra en Suzanne Witjes.

De jury bekroonde het essay 'Hoera! Een meisje!' van Mala Misra met de VNVA Essayprijs 2018. Mala kreeg uit handen van juryvoorzitter Marth Volp de VNVA Essayprijs uitgereikt.

Na de uitreiking kreeg Mala Misra de gelegenheid een korte toelichting te geven op het bekroonde essay.

De VNVA feliciteert Mala Misra van harte met de VNVA Essayprijs 2018!

 

 

 

 

 

 

IMG 3346IMG 3348 1014925  

Laatst aangepast op vrijdag, 30 maart 2018 09:23

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media