Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Bijeenkomst 60+ artsen , te Zeegse, “is er een dokter aan boord?” met Marian Verkerk

donderdag 18 oktober 2018 14:30

Geachte collegae, beste zestig-plus artsen,

Na een eerste bijeenkomst op 26 april j.l. in Gasselte waar em. prof. dr. Betty Meyboom-de Jong een inspirerend en leerzaam verhaal hield over vitaal en zinvol oud(er) worden, hebben zich nog meer collega’s aangemeld die belangstelling hebben voor de activiteiten van deze groep. Inmiddels staan er 71 collega’s op de deelnemerslijst.
We zijn ervan overtuigd dat we niet alle geïnteresseerde collega’s hebben bereikt, omdat alleen leden van de KNMG of VNVA zijn aangeschreven. Van collega’s die nergens (meer) lid van zijn hebben we geen gegevens. Kortom, kijk in je netwerk of daar nog geïnteresseerden zijn, die ook willen aansluiten. Geef ze door aan het secretariaat, zij zijn ook van harte welkom.

In de herfst organiseren we een volgende bijeenkomst, als datum is gekozen voor donderdagmiddag 18 oktober 2018 vanaf 14.30 uur, bij de Zeegse Duinen in Zeegse.

Het thema zal dan zijn "Is er een dokter aan boord". Hoe zit het met de ethische en juridische kanten als je BIG-registratie is vervallen vanwege pensionering. Begrippen als bevoegd, bekwaam, medemenselijk handelen komen aan de orde. Prof. dr. Marian Verkerk, hoogleraar Zorgethiek RUG zal onze spreker zijn.
Nadere informatie over locatie en het precieze programma volgt nog.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar het secretariaat van zestig-plus artsen.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek