Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Digitaal Toiletsymposium

donderdag 17 november 2022 14:00 - donderdag 17 november 2022 16:30

Dat er in Nederland te weinig openbare en opengesteld toiletten zijn weten we nu wel. Maar wat kan je daaraan doen? Welke gemeenten hebben een werkend beleid en welke niet? Wat zijn mooie oplossingen, in zowel dorps- en stadskernen als in de natuur? Hoe regel jij het zo goed mogelijk voor jouw gemeente, provincie of natuurgebied?

Digitaal Toiletsymposium 17 november 2022 van 14:00 tot 16:30

Het probleem mag dan bekend zijn, daarmee zijn we er nog niet. Laat je op het digitale Toiletsymposium 2022 inspireren om hier nu echt werk van te maken, of je harde werk voort te zetten! In een programma van minder dan drie uur leiden we je met vaart en interactie door alles wat met toiletten te maken heeft. Vraag anderen die al wat langer bezig zijn hoe zij het aanpakken, of breng jouw ervaring in. Natuurlijk geven we ook dit jaar weer een exclusieve sneak peak in de jaarlijkse ranglijst voor toiletvriendelijke gemeenten.

Het Toiletsymposium is voor gemeenten, provincies en andere publieke organisaties die met toiletten (in verblijfs- én natuurgebieden) te maken hebben. Op donderdag 17 november sluit je van 14:00 tot 16:30 gratis online aan.

Meld je aan

Je kan je aanmelden door dit formulier in te vullen. Vragen? Mail naar marjonkranenbarg@gmail.com. In de week van het symposium sturen we een link voor Zoom.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek