Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Huiskamerbijeenkomst 'Veerkracht in tijden van COVID-19'

donderdag 3 december 2020 19:30 - donderdag 3 december 2020 21:00

Helaas is het nog altijd niet mogelijk om fysieke bijeenkomsten te plannen, terwijl het juist nu zo belangrijk is om elkaar te kunnen blijven ontmoeten. De VNVA wil graag deze mogelijkheid bieden. Daarom nodigen we je uit om digitaal aan te sluiten bij onze volgende huiskamerbijeenkomst.

Op 3 december verzorgen Moniek de Boer en Angelique van Dam (Lemniscaap) een interactieve workshop met als thema 'Veerkracht in tijden van COVID-19'. Moniek en Angelique (beiden arts, coach en trainer) hebben uitgebreide ervaring in het geven van trainingen op het gebied van Medisch Leiderschap. In de workshop die zij deze avond zullen leiden zal ruimte zijn voor het delen van ervaringen en aandacht voor hoe jij in deze tweede COVID-golf balans houdt tussen werk en privé. Meld je vóór 30 november aan via deze link. Via Lemniscaap ontvang je een link om via ZOOM deel te nemen aan onze huiskamerbijeenkomst.

Ben je geen lid van de VNVA? Ook dan ben je van harte welkom deel te nemen aan de Huiskamerbijeenkomst. Meld je aan via deze link.

Zin om aan te sluiten bij dit mooie netwerk? Word lid van de VNVA en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

huiskamer
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek