Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Lancering LEADING DOCTORS

vrijdag 27 september 2019 15:00 - vrijdag 27 september 2019 16:30

Op vrijdagmiddag 27 september lanceren wij (van Geneeskeuze) een nieuw initiatief: LEADING DOCTORS omdat we de gezondheidszorg nog beter willen maken. Daar willen we je graag voor uitnodigen.

Een korte introductie is misschien niet overbodig:
We hebben in Nederland uitstekende gezondheidszorg, maar het systeem lijkt overbelast en er is vaak weinig ruimte voor de menselijke maat. Veel zorgprofessionals ervaren hoge druk en kunnen niet de zorg leveren die zij willen leveren. Dat kan en moet anders! Met LEADING DOCTORS willen we de ontwikkeling die al gaande is om de menselijkheid terug te brengen in de zorg, kracht bijzetten.

LEADING DOCTORS zijn niet nieuw. Een LEADING DOCTOR toont leiderschap door te vanuit eigenheid te werken binnen het bestaande systeem en inspireert daarmee anderen om dat ook te doen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere arts een LEADING DOCTOR kan zijn. Het is onze missie om de menselijkheid terug te brengen in de zorg door artsen te verbinden met de LEADING DOCTORS in zichzelf. Daardoor zullen artsen met meer eigenheid en plezier aan het werk blijven. Hierdoor wordt de menselijkheid in de zorg stap voor stap verder ondersteund waardoor de zorg uiteindelijk effectiever, kwalitatiever, meer waarden gedreven en klantvriendelijker wordt. Met LEADING DOCTORS verzorgen wij trainingen, coaching en creatieve en impactvolle programma’s om zo veel mogelijk artsen te begeleiden om ook LEADING DOCTOR te worden.

Op 27 september vanaf 15.00 uur ben je welkom om 1 van onze workshops te volgen (interessant voor artsen en niet-artsen). Zo kun je zelf ervaren wat we precies doen. Vanaf 16.30 staat de borrel klaar om samen te proosten op LEADING DOCTORS!Wij vinden jou al een LEADING DOCTOR of we denken dat je geïnteresseerd bent in LEADING DOCTORS en daarom willen we je uitnodigen om samen dit nieuwe initiatief te lanceren!

We horen graag of je erbij kan zijn, dat kan via deze link!

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek