Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Presentatie Monitor Vrouwelijke Hoogleraren 2019

donderdag 12 december 2019 16:30 - donderdag 12 december 2019 19:00

Met plezier en genoegen nodigt het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren u uit aanwezig te zijn bij de presentatie van de Monitor Vrouwelijke Hoogleraren 2019 op donderdag 12 december a.s. in Nieuwspoort, Den Haag. U krijgt dan de gelegenheid als een van de eersten kennis te nemen van de inhoud van de Monitor 2019 en het nieuws rondom de laatste stand van zaken met betrekking tot het aandeel vrouwen in de Nederlandse wetenschap.

De Monitor 2019 geeft inzicht in de actuele man-vrouw verdeling in de wetenschap en de percentages vrouwelijke wetenschappers en bestuurders aan de Nederlandse universiteiten, universitair medische centra en in andere wetenschappelijke organisaties. Daarmee vormt de Monitor de fundering onder maatregelen en beleid op het gebied van genderdiversiteit, zet het aan tot actie en geeft het inzicht in waar de obstakels zich bevinden in de nog altijd gebrekkige doorstroom van vrouwen naar de top.

U bent van harte welkom vanaf 16.30 uur. Het programma start om 17.00 uur en bestaat uit een toelichting op de Monitor, een keynote (nadere informatie volgt) en een interactieve discussie met de zaal.Wij zijn uiteraard benieuwd naar uw reactie. Voor alle aanwezigen is er een exemplaar van de Monitor beschikbaar. Er vindt tevens een officieel overhandigingsmoment plaats van het eerste exemplaar.

Het LNVH stelt uw komst zeer op prijs. Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen vóór woensdag 6 december via deze link of onderstaande button. Neem gerust een collega mee en wijs anderen op de mogelijkheid aanwezig te zijn.

Ja, ik ben aanwezig

Kijk op de website voor een impressie van de vorige uitreiking en voor Monitors van voorgaande jaren. Heeft u vragen naar aanleiding van deze uitnodiging? Neem dan contact op via info@lnvh.nl.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek