Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

WOMEN Inc. online talkshow: Zorgen zonder zorgen

donderdag 25 juni 2020 10:00 - donderdag 25 juni 2020 11:30

De rol van werkgevers in het voorkomen van verzuim en het creëren van een goede werk-privé balans

Als werkgever wil je goed voor je werknemers zorgen en wil je dat zij kunnen zorgen zonder zorgen. De juiste kennis over verzuim- en verlofregelingen zijn hiervoor essentieel.

Partnerverlof
Vanaf 1 juli wordt het partnerverlof met 5 weken uitgebreid. Hoe pak je dit als werkgever aan? En weet je wat de voordelen ervan zijn, zowel voor je werknemers als voor jou? Laat je inspireren door Coca Cola en banketbakkerij Maison Kelder over de implementatie van deze nieuwe wet en welke voordelen er voor jouw organisatie aanzitten om nieuwe ouders te stimuleren dit verlof op te nemen.

Verzuim
Daarnaast is het verzuim onder werknemers de afgelopen jaren namelijk flink gestegen. Iets waar je binnen jouw organisatie ongetwijfeld ook mee te maken hebt. Maar hoe pak je dat verzuim op een goede manier aan? Diana Matroos gaat in gesprek met o.a. Veronique Tilleman, directeur Inkomen bij Aegon. Tilleman deelt de eerste resultaten van het onderzoek van WOMEN Inc. en Aegon naar de rol van werkgevers en werknemers in het voorkomen van (psychisch) verzuim. En we gaan in gesprek met hoogleraar Duurzame Inzetbaarheid in Arbeid Evelien Brouwers en ervaringsdeskundige Aldith Hunkar.

Voor wie?
Directeuren // Werkgevers // HR professionals // Leidinggevenden // Andere geïnteresseerden - iedereen is welkom!

Toegang: Gratis

Klik hier voor meer informatie
adv-800x400-zzz-c.8d69e8
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek