Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

9e congres Vrouwelijke Leiders in de Zorg

donderdag 5 november 2020 00:00

Het congres Vrouwelijke Leiders in de Zorg is sinds 2011 een inspirerend en leerzaam netwerkevenement voor ambitieuze vrouwelijke leiders werkzaam binnen het zorgdomein. We verbinden cure, care en welzijn telkens via een ander thema en faciliteren netwerken en inspiratie. Onderwerpen zijn o.a. leiderschap, digitalisering, behoud van personeel, duurzaamheid en hostmanship in de zorg.

Vanwege de Covid-19 maatregelen is de 9e editie dit jaar volledig digitaal. Vanuit het thema “Zorgen zonder Zorgen” zijn er een keur aan interactieve digitale dialogen van, voor en door zorgprofessionals! Sprekers en gasten zijn o.a. Dominique Haijtema, Janneke Wittekoek, Greet Prins, Majon Muller, Marjolein Tasche en Leonique Niessen. Boeiende onderwerpen, interactief en inpasbaar in ieders agenda omdat het aanbod verdeeld is over 3 dagen, op 3 t/m 5 november 2020. Er is dus altijd wel een tijdstip wat past in je agenda. Natuurlijk kun je niet alles live deelnemen maar elke deelnemer kan alles terugkijken op een ander moment wanneer het hem/haar uitkomt, dat is hét voordeel van online.

Daarnaast ben je op 5 november digitaal te gast bij de talkshow o.l.v. Paul van Liempt (BNR) en krijg je exclusief toegang tot boeiende interviews .
Natuurlijk ontvangt elke deelnemer de digitale "good-e-bag".
Met recht een uniek evenement voor jou als leider maar zeker ook voor je leiderschapsteam!

Kijk op www.vrouwelijkeleidersindezorg.nl
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek