Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

De week van de Vrouwelijke Leiders in de Zorg

dinsdag 3 november 2020 00:00 - donderdag 5 november 2020 00:00

Thema 2020: Zorgen zonder zorgen

Kwaliteit van werk is voorwaardelijk voor de kwaliteit van zorg.
Zorgen zonder zorgen, zou dat niet heerlijk zijn? Daarover in gesprek gaan, ideeën op doen en leren van anderen is waar dit jaar het congres om gaat. Zodat jij, als vrouw in de zorg weer vol energie en lef aan de slag kan met een hoop fijne inzichten en nieuwe contacten.

  • Het binden en boeien van medewerkers
  • Waarderend leidinggeven
  • Slim organiseren van je afdeling
  • Talentontwikkeling: hoe stimuleer en faciliteer je de ontwikkeling van jouw collega's
  • De Inzet van technologie
  • Omgaan met werkdruk bij jezelf en bij je medewerkers
  • Waardevolle lessen uit Scandinavië
  • Vitaliteit en persoonlijk leiderschap

Het congres Vrouwelijke Leiders in de Zorg is sinds 2011 een inspirerend en leerzaam netwerkevenement voor ambitieuze vrouwelijke leiders werkzaam binnen het zorgdomein. We verbinden cure, care en welzijn telkens via een ander thema en faciliteren netwerken en inspiratie. Wij bieden je een keur aan interactieve masterclasses van, voor en door zorgprofessionals!

Boeiende onderwerpen, interactief en inpasbaar in ieders agenda omdat we ze uitzenden verdeeld over 3 dagen. Er is dus altijd wel een tijdstip wat past in je agenda. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om alles te live deelnemen maar je kan wel alles terugkijken op een ander moment als het jou uitkomt, dat is hét voordeel van online.
Daarnaast ben je op 5 november digitaal te gast bij de talkshow o.l.v. Paul van Liempt (BNR)
en krijg je exclusief toegang tot boeiende interviews . En natuurlijk ontvangt elke deelnemer de digitale "good-e-bag". Met recht een uniek evenement voor jou als leider maar zeker ook voor je leiderschapsteam!

100% online
Dit jaar wordt het anders dan anders. Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 gaan we 100% online mét behoud van interactie! Geen klassiek congres met vaste Keynote-sprekers en workshops waar je er maar 2 van mag kiezen, maar toegang tot alle onderdelen.

Kijk op www.vrouwelijkeleidersindezorg.nl
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek