Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

eHealth congres van KNMG District Zuid Oost Brabant

donderdag 28 juni 2018 15:00 - donderdag 28 juni 2018 21:00
Knipsel1

Het programma is gereed en wij informeren u graag over het aanstaande eHealth congres, georganiseerd door KNMG District Zuid Oost Brabant in het Evoluon in Eindhoven.

Op donderdag 28 juni nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan het congres ‘eHealth, een blijvende belofte of realiteit? Wat betekent het voor arts en patiënt?’

Zuid Oost Brabant is bekend als Brainport regio: de meest innovatieve regio met een hoogwaardig technologisch ecosysteem. U mag rekenen op een boeiend en gevarieerd programma. Wat gaat eHealth in de toekomst voor u als arts betekenen? Omarmen en meebewegen? Kritisch afwachten of actief uitdragen? Wordt het de taak van uw team om patiënten te leren omgaan met medische apps en technische hulpmiddelen? Wie doet straks aan longitudinale zorg? En waar blijft het hoofdbehandelaarschap? Misschien wordt ook voor de dokter veranderen de norm en blijft veerkracht noodzakelijk.

Denk en praat mee over de toekomst van uw medisch handelen, de inhoud van uw vak en de wijze van samenwerken. Het congres biedt u: visies op de toekomst, verhalen over valkuilen en verhalen die inspireren. De discussie over eHealth onder artsen willen we graag stimuleren; leren van elkaar en zorgen dat alle patiënten er beter van worden. Er is dan ook ruime gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten.

Er vinden 8 interessante workshopsessies met experts op het gebied van eHealth toepassingen plaats. Zo hoort u meer over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. U kunt hier onderling ervaringen delen, en ideeën en inzichten bespreken. Thema’s die belicht worden zijn Psyche, Hart-vaat, Diabetes Mellitus, Slaapstoornissen, Clinical Decission Support, Ethiek, ‘Big Data’ en Juridische aspecten.

Klik op de onderstaande link om u direct aan te melden:
Aanmelden voor het eHealth congres

Download het programma met alle informatie:
Download het programma

We zien er naar uit u te mogen begroeten op donderdag 28 juni in het Evoluon.

Met vriendelijke groet,

Ed Berends, huisarts, lid Raad van Bestuur, SGE Bedrijfsbureau
Erik Korsten, anesthesist-intensivist Catharina Ziekenhuis en deeltijdhoogleraar TUe
Louis Lieverse, internist vasculair geneeskundige, opleider interne geneeskunde, Maxima Medisch Centrum
Thilo Mohns, pediatrician-neonatologist, head of department neonatology (NICU), chief medical information officer (CMIO), Maxima Medisch Centrum
Mia Sol-van Berlo, voorzitter District Zuidoost Brabant, arts

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek