Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Nicolaes Tulp Symposium

woensdag 30 oktober 2019 17:30 - woensdag 30 oktober 2019 21:30

Op woensdagavond 30 oktober vindt het allereerste Nicolaes Tulp Symposium in de Agnietenkapel te Amsterdam plaats. De avond wordt georganiseerd door Stichting Martinus van Marum, KNMG District Amsterdam/Noord-Holland, Amsterdam Medical Student journal en Amsterdam UMC. Diverse kandidaten zullen hun medisch wetenschappelijk onderzoek presenteren waarna de drie beste onderzoekers (in spé) een prijs zullen ontvangen.KNMG District Amsterdam/Noord-Holland reikt tijdens de feestelijke bijeenkomst voor het eerst de Ontwikkelingsprijs 2019 KNMG district Amsterdam/Noord-Holland uit aan een moderne wetenschapper die de maatschappij voorziet van een innovatief en discipline overstijgend onderzoek. Het KNMG District moedigt middels deze prijs artsen, arts-onderzoekers, bachelor- en masterstudenten geneeskunde aan om bruggen te bouwen tussen de zorg en maatschappij. Onderzoeken die door interdisciplinaire samenwerking een hoger doel dienen, verdienen onze waardering en aanmoediging. De ontwikkelingsprijs bedraagt 1500 EUR.

Naast de ontwikkelingsprijs worden ook de Martinus van Marum Prijs voor Geneeskunde (3000 EUR) en de AMSj Onderzoeksprijs 2019 (1000 EUR) uitgereikt. Kandidaten kunnen via een gemeenschappelijk inschrijfformulier in aanmerking komen voor alle drie de prijzen. De organisatoren en juryleden zullen inschatten bij welke prijs het onderzoek het beste aansluit. De kandidaat mag dus meedoen aan alle prijzen, maar ontvangt maximaal één prijs.

Praktische informatie

Datum Nicolaes Tulp Symposium en Prijsuitreiking
Woensdag 30 oktober 2019, 17:30-21:30 uur. (Let op: de tijden zijn vervroegd!)

Avond bijwonen
Aanmelden voor de feestelijke bijeenkomst op woensdag 30 oktober in de Agnietenkapel te Amsterdam is momenteel nog niet mogelijk.
KNMG-leden zullen circa 6 weken van tevoren een uitnodiging met het programma ontvangen. Aanmelden kan te zijner tijd ook via onze website.

Locatie
Agnietenkapel
Oudezijds Voorburgwal 229-231
1012 EZ Amsterdam

Kosten
Gratis

Samenwerkingspartners

samenwerkingspartners
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek