Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

NVR Young Feminist Weekend 2020

vrijdag 16 oktober 2020 00:00 - zondag 18 oktober 2020 00:00

‘Inclusief feminisme, wat wil jij erover zeggen?’

Vrijdag 16 oktober – zondag 18 oktober 2020 in Den Haag, Nederland

Aanmelden kan tot woensdag 5 augustus, 23.00 uur.

Young Feminist Weekend 2020 brengt 30 jonge feministen in Nederland samen voor een 3-daags event waarin we het begrip intersectionaliteit onderzoeken, begrijpen en toepassen binnen de Nederlandse feministische beweging om daarmee positieve verandering tot stand te kunnen brengen. Wil jij bijdragen aan het realiseren van een inclusieve en rechtvaardige samenleving? Wil jij met en van leeftijdgenoten en experts leren? Wil je gelijkgestemden ontmoeten en waardevolle relaties opbouwen? Dan moedigen wij je aan te reageren!

Dit 3-daagse event wil bijdragen aan een sterke nationale en cross-nationale intersectionele jonge feministische beweging. De NVR biedt een jong feministische analyse van leiderschap gericht op het veranderen van de heersende paradigma’s van uitbuiting van mens en planeet. Wij nodigen daarom (zelf verklaarde) feministen (18 - 30 jaar) die leider zijn - of willen worden - in hun gemeenschap en /of organisatie uit te reageren. We moedigen aanmeldingen van allerlei achtergronden sterk aan.

Corona preventie: We volgen de richtlijnen van het RIVM en beseffen dat deze maatregelen van invloed kunnen zijn op het maximale aantal deelnemers voor dit event. We houden je op de hoogte va n de ontwikkelingen.

Klik hier voor meer informatie en de aanmeldmogelijkheid
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek