Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Shared Leadership Next Step event & Uitreiking Caty Asscher Award

donderdag 14 maart 2019 13:00 - donderdag 14 maart 2019 18:30

Niet eerder als dit jaar was er in de media, en daarbuiten, zoveel aandacht voor ‘de vrouw’. Het laat zien dat onze samenleving toe is aan volgende stappen op gebied van leiderschap en een eigentijdse(re) benadering van diversiteit en inclusie. Duurzamer en gelijkwaardiger.

De bewustwording is er. De volgende stap is hiermee op grote(re) schaal aan de slag gaan. Wil jij bijdragen aan organisaties waarin ieders talent telt en waarin mensen samenwerken mét de verschillen om samen het verschil te maken?
Kom dan 14 maart 2019 naar het Shared Leadership Next Step event! Met het tweejaarlijkse event Shared Leadership Next Step willen wij, Maleene de Ridder, Margreet van Rixtel en Lieke Thijssen, de komende tien jaar bijdragen aan een inclusieve(re) maatschappij. Gezien ons werk en achtergrond ligt onze focus op de werkomgeving en gelijkwaardigheid in leiderschap (m/v) in organisaties. Maar we beperken ons daar niet toe. Daar waar we breder kunnen kijken doen we dat. Vanzelfsprekend.

Onze gezamenlijke ambitie is om een versnelling te creëren in de beweging die de afgelopen jaren op dit gebied in gang is gezet. Dat doen we door aansprekende voorbeelden zichtbaar(der) te maken, initiatieven te versterken en mensen met elkaar te verbinden via de Caty Asscher Award. Deze award geldt hierbij als aanjager en het event is dan ook het platform voor de uitreiking van deze award.

Tijdens deze middag kun je deelnemen aan een inspirerend programma rondom dit thema met sprekers, workshops, gelegenheid tot ontmoeten en netwerken. Het event is voor iedereen met interesse voor shared leadership, daaraan wil bijdragen, wil leren over veelbelovende en succesvolle projecten en best practices en/of zelf een initiatief wil starten.

Programma

13.00 uurOntvangst
13.30 uurKeynote speaker: Jannet Vaessen, directeur WOMEN Inc.
14.00 uurTwee rondes workshops
Keuze uit twee van de volgende workshops:
  • Voice of Leadership. Mariska Wessels
  • Van ik naar wij, van ego naar eco. Caty Asscher
  • Samen in gesprek; minder weerstand en meer resultaat. Jaap Postma
  • Feel, Speak, Lead. Heleen Brinkman
16.30 uur Uitreiking Caty Asscher Award
17.00 uurBorrel
18.30 uurEind


De inhoud van de workshops vind je op de website. Ook kun je je op deze website aanmelden voor het event van 14 maart 2019.

Voor dit programma is een aanvraag ingediend voor PE punten voor artsen.

Het event wordt gehouden in het historische Muntgebouw, Leidseweg 90, 3531 BG Utrecht

De prijs is € 225,- (btw vrijgesteld). 10% van deze prijs gaat naar de winnaar van de Caty Asscher Award, zodat dit initiatief verder uitgebouwd kan worden.

We ontmoeten je graag op 14 maart.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek