Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

White Ribbon symposium en diner

zaterdag 7 maart 2020 14:30 - zaterdag 7 maart 2020 22:00

Een vernieuwde aanpak, specifiek gericht op bewustwording van allen en het onvolprezen netwerken. Uitgebreid staan we stil samen met onze interessante sprekers, ook vanuit het ministerie van Buitenlandse zaken, waarover later meer info, bij ons onderwerp: Maternale mortaliteit en morbiditeit.

Zeer spannend wordt de uitreiking, ook nieuwe stijl, gekozen uit uw nominaties, van de nieuw ontworpen White Ribbon Award 2020.

Wilt u iemand nomineren voor de White Ribbon Award? >>> klik dan hier

We verwachten een mooi bedrag te genereren voor Stichting Mamawise, een prachtig project, naar ons hart, van Nederlandse makelij inzake zwangerschapseducatie in Ghana. Voor de tweede keer ondersteunen we dit levensreddend initiatief tot preventieve gezondheidszorg, zie bijlage 2.

Extra bijdragen uit privé acties worden zeer gewaardeerd. De White Ribbon Moederkaarsen à 1 euro voor de juist bevallen moeder, (iets voor uw afdeling of praktijk?) zijn te bestellen via info@whiteribbon.nl

Generator Hotel Amsterdam, is onze locatie. Het hotel is neergestreken op de plek waar de Universiteit van Amsterdam jarenlang in "Het Praktikantenhuis” de co-assistenten en student-verloskundigen huisvestte; gelegen naast het Tropenmuseum.
Echt een historische en inspirerende locatie met een goede catering.

Van harte hopen we u dan te zien en neem een andere belangstellende mee! Graag aanmelden voor 1 februari 2020 via: info@whiteribbon.nl

Uitnodiging White Ribbon 2020 (2)
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek