Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Muzikale omlijsting

Tijdens het VNVA Lustrumcongres zullen de lunch en de borrel muzikaal omlijst worden door een tweetal muziekgezelschappen, het Segheria Kwartet en The Jazz Pedestrians. In het menu aan de linkerzijde vind je de pagina's met daarop meer informatie over deze muziekgezelschappen.

Segheria Kwartet

Het Utrechts Segheria Kwartet is opgericht in het voorjaar van 2015 door leden van verschillende Utrechtse studentenmuziekgezelschappen. Het bestaat uit vier gepassioneerde musici, die naast de dagelijkse bezigheden aan de universiteit, in de zorg en bij de overheid, graag met elkaar kamermuziek ten gehore brengen.

Naast de vier vaste leden, Willemijn van der Zwaard – viool, Wouter Verberne – viool, Christel Selhorst – altviool, Fransien Woltjer – cello, heeft het kwartet voor het VNVA lustrumcongres (een kwintet) een fantastische aanvulling gevonden in celliste Maaike Kapteijn.

Tijdens de lunch wordt een proeverij van diverse kamermuziek ten gehore gebracht.

Segheria_Kwartet_

The Jazz Pedestrians

The Jazz Pedestrians bestaan uit Doortje Peters (tapdans), Djuna Kramer (zang), Jarmo Leeuwerink (gitaar) en Rik Danko (gitaar). Met hun swingende repertoire en hedendaagse interpretatie van hele bekende en maar ook juist vergeten jazz, blues, soul en funk-nummers weten ze van elk evenement een klein feestje te maken. Voor het VNVA-lustrum zullen de Jazz Pedestrians een pakkend repertoire spelen en zal Doortje ons met de nodige passen versteld doen staan.

17.The_Jazz_Pedestrians
Sluiten
X Zoek