Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Klem op je werk

15 waargebeurde verhalen die inzicht en troost bieden

Te recenseren!

"Klem op je werk 1e druk is een boek van Teuntje Klinkenberg uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047011088

In "'Klem op je werk' bundelen coaches Arie Snel en Teuntje Klinkenberg vijftien waargebeurde persoonlijke verhalen van mensen die vastliepen op hun werk. Opgeschreven door onder andere: Huub van der Lubbe, Elke Geurts, Wanda Reisel, Thomas Verbogt en Maartje Wortel.

Het kan iedereen overkomen: tegen wil en dank verwikkeld raken in een slopend arbeidsconflict, een nare reorganisatie, een verziekte werksfeer, of worden getroffen door een ernstige ziekte of een burn-out. Vaak ploeteren mensen maar door en blijven ze met het lood in de schoenen naar hun werk gaan, tot ze voor hun gevoel geen kant meer op kunnen.
Teuntje Klinkenberg en Arie Snel komen in hun coachingwerk veel klem zittende mensen tegen. Hoewel ieders verhaal uniek is, zien ze veel overeenkomsten in wat klem zitten met mensen doet. Door hun theaterachtergrond kennen ze de kracht van verhalen. Daarom vroegen ze vijftien bekende schrijvers een aantal verhalen van hun cliënten op te tekenen.

De verhalen laten zien hoe ingrijpend problemen op het werk kunnen zijn. Ze zijn heftig, maar ook herkenbaar. Ze geven moed en inspiratie om uit te putten als je zelf klem zit. En ze kunnen helpen beter om te gaan met medewerkers, vrienden of collega's als het hen overkomt."

Auteur: Arie Snel, Teuntje Klinkenberg
Uitgever: Business Contact

  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • ISBN 9789047011088
  • oktober 2017
  • 144 pagina's
9200000079270639
Sluiten
X Zoek