Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Ontdek de kracht van ademen

Te recenseren: Reserveer nu alvast je exemplaar van "Ontdek de kracht van ademen' van Mr. Breath (ofwel Rob Koning). Je ontvangt tijdelijk, alleen bij de 1e druk, € 40,- korting op een ademsessie met Mr. Breath. Zodra je het boek ontvangt, krijg je een unieke code plus instructies voor het boeken van deze ademsessie van Mr. Breath. Wees snel, want de voorraad is beperkt!
In "Ontdek de kracht van ademen' leert Mr. Breath ons dat de adem onze belangrijkste energiebron is. Niets is zo veelzijdig en effectief als bewust ademhalen. Je leert o.a. over de relatie tussen ademhaling en burn-out en hoe je door bewuste ademhaling kunt zorgen voor meer vitaliteit, meer ontspanning en een leeg hoofd.
Met de praktische tools van Mr. Breath neem je zelf het heft in handen, met direct resultaat: van diepe ontspanning voor het slapen tot een energieboost voor betere prestaties.
"Mr. Breath is de Erik Scherder van de ademhaling.' – Koen de Jong, auteur van meerdere sportboeken
'Ademen bracht me uit m'n hoofd, bij me thuis in m'n hart en ik heb mezelf (weer) ontmoet.' - Reactie van een deelnemer uit de praktijk van Mr. Breath
Rob Koning (47) runt de adempraktijk ''Mr. Breath' in Amsterdam en is autoriteit op het gebied van ademhaling. Hij coacht mensen met stress-gerelateerde klachten en geeft trainingen in het bedrijfsleven. Hij spreekt een breed publiek aan.

Auteur: Mr. Breath

Uitgever: Kosmos Uitgevers

  • Nederlandstalig
  • hardcover
  • ISBN 9789021571263
  • mei 2019
  • 192 pagina's
Sluiten
X Zoek