Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Kadertraining

Kadertraining op Texel

Al vele jaren organiseert Ina Vader in samenwerking met de Vereniging van Vrouwelijke Nederlandse Artsen (VNVA) een training gericht op het versterken van het functioneren van vrouwelijke artsen, zowel op het persoonlijke als het professionele niveau, met een speciale aandacht voor de intercollegiale werkcontacten.

Texel

Sinds een paar jaar geeft Ina de (vernieuwde) training op Texel, 2 blokken van elk 3 dagen.

Lidmaatschap VNVA is niet verplicht om deel te kunnen nemen. VNVA leden ontvangen een korting op de deelnemerskosten.

Inhoud

De training is erop gericht dat vrouwelijke artsen, in de context van de eigen keuzes en de nodige balans:

  • meer zicht krijgen op hun eigen doelen in werk en leven;
  • zich bewuster worden van haar kracht en mogelijkheden;
  • die houding en die vaardigheden ontwikkelen om haar kracht en mogelijkheden ook daadwerkelijk en doelbewust in te zetten.

Waarom

In alle maatschappen en teams wordt samenwerken een steeds belangrijker onderdeel van het functioneren van de medicus, zoals in het deelnemen aan maatschap- of vakgroepvergaderingen, het vormen van medisch beleid, het aansturen van medewerkers, het opleiden van assistenten en het participeren in de medische staf. Dit maakt het noodzakelijk dat elke medische professional niet alleen vakinhoudelijk goed functioneert, maar ook communicatief en strategisch vaardig is.

Intussen hebben meer dan 1000 vrouwelijke artsen de training gevolgd en uit de evaluaties spreekt onverminderd grote waardering.

Klik hier voor meer informatie over de Kadertraining en evaluaties.

Ina Vader heeft een eigen bureau en is werkzaam als trainer, coach en begeleider bij veranderingsprocessen binnen vakgroepen en maatschappen in de medische wereld. Daarnaast is zij beeldend kunstenaar.

Sluiten
X Zoek