Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Training ‘tijd- en energiemanagement’

De Vereniging van Nederlandse Vrouwelijke Artsen (VNVA) en Geneeskeuze zijn een samenwerkingsverband aangegaan om trainingen aan te bieden voor vrouwelijke en mannelijke artsen waarbij de nadruk ligt op ‘de mens in de dokter’. Deze samenwerking wordt gelanceerd met de training ‘tijd- en energiemanagement’.

Over de training

Altijd te weinig tijd? Tijdsdruk binnen je werk om alle taken af te krijgen en buiten je werk om alles te combineren? Herkenbaar…? Onder deze grote druk is het onontbeerlijk om je tijd- en energiemanagement op orde te hebben. Onbewust doe je het al de hele dag. In deze korte training gaan we in op het belang van tijd en quality time. Wat is dat eigenlijk ‘quality time’? Hoe weet je wat daarin belangrijk is voor jou? Waar krijg jij energie van en hoe kun je dat concreet inzetten in jouw overvolle dag?
Het doel van de workshop is om je weer met een frisse blik naar jouw tijd- en energiemanagement te laten kijken en te ontdekken waar voor jou nog winst te behalen is.

Over Geneeskeuze
Geneeskeuze is gespecialiseerd in het begeleiden van medici op het gebied van keuzes maken, samenwerking, persoonlijk en medisch leiderschap. Wij geven trainingen waarin we beproefde modellen en theorieën combineren met onconventionele werkvormen. Met onze frisse blik, no-nonsense mentaliteit en enthousiasme leggen we de focus weer op ‘de mens in de dokter’.

Praktische informatie

Voor wie?
Alle medici (v/m), studenten, ANIOS, AIOS, specialisten die graag efficiënter en met meer plezier willen omgaan met hun tijd en energie.

Kosten
Deelname aan de training kost € 25,00.
De betaling van de deelnemersfee mag bij aanvang van de training contant worden voldaan.

Annuleren
Ben je verhinderd? Stuur dan een mail naar het secretariaat via vnvamail@vnva.nl.
Let op: bij afmelden in de laatste 48 uur voor de bijeenkomst wordt de helft van de deelnemerskosten in rekening gebracht.

logo_geneeskeuze
Klik hier om je in te schrijven voor de training op 12 november 2018
Sluiten
X Zoek