Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Workshop Maleene de Ridder

Workshop ‘Ambities in balans: voluit werken én leven’

Wil jij op een positieve manier je eigen ‘artsenleven’ ontwikkelen en vormgeven? En/of wil je bij het combineren van werken en zorgen vasthouden aan de drive en ambities waarmee je destijds aan je studie geneeskunde begon? Dan is de workshop ‘Ambities in balans: voluit werken én leven’ iets voor jou!

In de spitsuurfase van je leven met mogelijk een (jong) gezin verdwijnen bij menigeen de ambities langzaam uit beeld of gaan ze (steeds) zwaarder vallen. Zeker wanneer je partner ook een baan heeft. Je wilt immers een goede arts zijn en ook een goede ouder, partner, zoon/dochter, zus/broer, vrijwilliger… Het combineren van deze rollen geeft energie en inspiratie, maar kan de balans ook doen omslaan in stressvol en energievretend bestaan. Als je leven dan gaat voelen als overleven, wordt er vaak voor gekozen alles maar wat ‘minder’ te doen. Minder uren werken, minder ruimte voor je ambities, minder tijd voor jezelf. Toch is minderen vaak niet de enige én ook niet de echte oplossing. Met deze keuze lever je in op je dromen, je ambities en jezelf. Het is vaak hét recept voor nieuwe teleurstellingen en frustraties. De sleutel naar jouw artsenleven ligt in het maken van gerichte keuzes die werkelijk bij je passen.

Deze workshop geeft je daarvoor praktische en onderbouwde handvatten. Het laat je zien en ervaren hoe jij jouw eigen professionele en persoonlijke ambities ten volle kunt benutten en waarmaken. Daarbij geldt dat keuzes maken ook betekent dat je bepaalde dingen niet kunt doen. Tijdens de workshop verzamel je de belangrijkste bouwstenen voor je eigen artsenleven. Met als doel voluit werken én leven. De workshop wordt gevolgd door een telefonisch coachgesprek na 4-6 weken. Deelnemers ervaren de combinatie van een (praktische) workshop gecombineerd met een persoonlijk coachgesprek als zeer waardevol. De workshop wordt gegeven door Maleene de Ridder, coach voor medici en auteur. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

VNVA-leden ontvangen bij deelname een gratis exemplaar van het boek ‘Ambitie met een grote M – Voluit leven als medicus, moeder en mijzelf’.


Maleene de Ridder
is gezondheidswetenschapper. Zij werkt al jaren als coach voor A(N)IOS . Zij is auteur van het boek; Ambitie met een grote M; Voluit leven als medicus, moeder en mijzelf. Maleene de Ridder; coaching & consultancy www.maleenederidder.com

Maleene_de_Ridder
Sluiten
X Zoek