Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Wise Doctors – De Tussentijd

woensdag 27 maart 2024 09:30 - woensdag 27 maart 2024 17:30

Deze nascholing wordt gegeven door www.wisedoctors.nl

Je wilt graag iets veranderen aan jezelf, of in je praktijk of je vakgroep, maar je weet niet waar je moet beginnen. Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan, die je echt heel graag anders zou willen. Je voelt dat je vastloopt in je keuzes en dat maakt je langzaam wanhopig. Of nog erger, alle pogingen iets te veranderen lopen op niets uit, behalve op enorm veel energieverlies. Dan is deze training iets voor jou!

Datum: op 27 maart 2024
Accreditatie: 6 punten
Wie: alle artsen Max. 8 deelnemers
Kosten: €630,(CRKBO vrij), met de kortingscode vnva5 krijg je 5% korting op het inschrijfbedrag.

Locatie: De Hoorneboeg, Hilversum
Tijd: 9:30- 17:30 uur
Door: Moniek de Boer, coach/ trainer/ gynaecoloog

Een nieuwe manier om met verandering en jouw eigen vraagstukken om te gaan. Je onderzoekt je eigen vraagstuk én belangrijker: je vindt nieuwe antwoorden en maakt een praktisch plan. Je kan dit steeds opnieuw gebruiken.

Je leert technieken van het Heartmath Institute die je daarna altijd kan gebruiken om beter naar je hart te luisteren. Even te pauzeren, afstand te nemen, je intuïtie te gebruiken en vanuit nieuwe wijsheid stappen te zetten. Ook leer en gebruik je het verandermodel van Theory U. Een krachtig model om van de gebaande paden te gaan en nieuwe mogelijkheden te zien. Je lost je eigen vraagstuk op én leert een verandermodel waar je U tegen zegt.

Meer informatie en inschrijfmogelijkheid
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek