Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

VNVA Els Borst Oeuvreprijs

De VNVA Els Borst Oeuvreprijs is ingesteld om de nagedachtenis aan Els Borst blijvend te eren door de instelling van een aan haar op te dragen oeuvreprijs. Haar leven en werk stonden in dienst van een respectvolle en kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg waarbij aan de verschillen tussen individuele patiënten optimaal aandacht besteed wordt. Haar volharding en inventiviteit resulteerden in betere zorg voor grote aantallen patiënten. Verbreding en verbetering van beroepsopleidingen betekenden daarvoor waardevolle bijdragen. Deze aspecten willen wij centraal stellen bij de criteria voor een dergelijke prijs.

De Els Borst Oeuvreprijs zal worden uitgereikt aan een prijswinnaar(s) die vanuit een thematische invalshoek een doeltreffend, en vaak langdurig, project heeft weten uit te werken dat valt onder de wezenlijke verbetering van de gezondheid van vrouwen.

De uitreiking van de Essayprijs wordt verplaatst naar 20 maart 2021. De deadline voor het indienen van essays wordt hierdoor verruimd tot uiterlijk 31 december 2020.

Els_Borst

Prijswinnaressen VNVA Els Borst Oeuvreprijs

2015Gunilla Kleiverda en Rebecca Gomperts
2017Hanneke Takkenberg
Sluiten
X Zoek