Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Strategisch Leiderschap

De leergang Strategsich Leiderschap sluit aan bij de VNVA missie, die er naar streeft dat vrouwelijk artsentalent beter benut wordt en er meer vrouwelijke artsen doorstromen naar de top.
De leergang is bestemd voor vrouwelijke artsen die al meerdere jaren hun professionele vaardigheden hebben toegepast en zich nu in een fase bevinden waarin zij meer invloed willen uitoefenen binnen hun werksituatie. Dat kan zowel vanuit een ambitie een leidinggevende of bestuurlijke functie te vervullen, als vanuit de behoefte meer persoonlijk leiderschap op zich te nemen binnen de bestaande werksituatie.

De leergang Strategisch leiderschap voor vrouwelijke artsen wordt tweemaal per jaar gegeven. Reeds ruim 230 vrouwelijke artsen / specialisten namen hieraan deel. Het betreft een hele leergang, de blokken kunnen niet afzonderlijk gevolgd worden. De leergang is ontwikkeld door Caty Asscher (www.asscherconsultancy.nl ) en Anna Hinze (www.annahinzecoaching.nl). De leergang wordt vanaf 2017 gegeven door Maleene de Ridder.

Leergang nr 27

• Startbijeenkomst 11 september 2018
• Blok 1 24-25 september 2018
• Blok 2 1-2 november 2018
• Blok 3 13-14 december 2018

Flyer en aanmeldformulier zijn te downloaden via www.asscherconsultancy.nl of per mail op te vragen via info@maleenederidder.com of telefonisch via 06 21404779.

Kosten: op aanvraag. Leden van de VNVA krijgen 125 euro korting.

De leergang strategisch leiderschap voor vrouwelijke artsen is door GAIA voor de algemene bijscholing medische specialisten (ABMS) geaccrediteerd voor 39 punten.

Sluiten
X Zoek