Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Opleiding Integrative Medicine (IM) en Leefstijlgeneeskunde

"De Opleiding Integrative Medicine (IM) en Leefstijlgeneeskunde van de AIM leidt op in de theorie én praktijk van Integrative Medicine en Leeftijlgeneeskunde met onderbouwing vanuit de medische wetenschap, de systeembiologie en diverse gezondheidsbevorderende concepten. Daarnaast wordt in de opleiding uitgebreid aandacht besteed aan coachingsvaardigheden en de persoonlijke groei van de studenten m.b.v. onder meer het nieuwe mentorenprogramma. Het onderwijs wordt niet alleen cognitief maar ook ervaringsgericht vormgegeven.

Na afronding van de opleiding is de titel "Arts voor integrale geneeskunde en leefstijlgeneeskunde" behaald en kan men volledig registerlid van de AVIG worden."

De uitgebreide omschrijving, het programma met de data van de opleidingsdagen en de inschrijflink zijn te vinden via onderstaande knop.

Opleiding Integrative Medicine (IM) en Leefstjilgeneeskunde

Speciaal voor de VNVA-leden is er een speciale korstingscode: VNVA2-2023.
De aangemaakte kortingscode is uitsluitend geldig op de ticket "Termijnen (2)" en kan worden ingevuld na selectie van dit ticket. Daarna zal er een korting van €350,- worden toegepast op de termijnen van €4.600,-, waarmee het uiteindelijk te betalen termijnbedrag €4.250,- zal zijn.

Sluiten
X Zoek