Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Trainingen

Een belangrijke pijler van de VNVA vormen de verschillende trainingen die worden georganiseerd.

Beleids- en Bestuursdagen
De Beleids- en Bestuursdagen staan open voor alle actieve leden, zijn gericht op professioneler, beter besturen en samenwerken aan de doelstellingen van de VNVA.

Body & Mind Management
De training Body & Mind Management wordt gegeven door Vanessa de Vries, arts-coach-therapeut gespecialiseerd in preventie. De training is gericht om vitaal, gezond en met veel plezier te blijven werken. Als arts heb je een grote verantwoordelijkheid, hoge werkdruk en is er een hoge verwachting t.a.v. prestaties op de werkvloer. Onder deze omstandigheden kost stress onbewust veel energie. De externe factoren veranderen meestal niet. De manier waarop je reageert en denkt, kun je wel aanpassen. Perceptie is projectie. Deze training is gericht op behoud van innerlijke rust. Vanuit het gevoel van vertrouwen en zekerheid werk je efficiënter en productiever. De mentale rust zorgt voor een hogere weerbaarheid en vitaliteit. Gun jezelf deze training en zie het als een waardevolle investering. Een investering in het beste van het jezelf.

Effectief Leiderschap
Deze leergang, die al 20 jaar wordt verzorgd door Aequo, is bedoeld voor artsen en wetenschappers (vrouwelijke en mannelijke) die een leidinggevende of coördinerende taak hebben binnen een ziekenhuis, een UMC of wetenschappelijk instituut. Deze leergang sluit aan bij de missie van de VNVA omdat je met deze leergang leert je eigen talenten optimaal te benutten én leert jouw collega’s effectief te benaderen en medewerkers goed te begeleiden. . Ook wordt ingegaan op veranderingsprocessen: hoe begeleid je je medewerkers hierbij, maar ook beïnvloed jij jouw omgeving zodat jij de gewenste verandering een succes wordt.

Strategisch Leiderschap
De leergang Strategisch Leiderschap sluit aan bij de VNVA missie, die er naar streeft dat vrouwelijk artsentalent beter benut wordt en er meer vrouwelijke artsen doorstromen naar de top.
De leergang is bestemd voor vrouwelijke artsen die al meerdere jaren hun professionele vaardigheden hebben toegepast en zich nu in een fase bevinden waarin zij meer invloed willen uitoefenen binnen hun werksituatie. Dat kan zowel vanuit een ambitie een leidinggevende of bestuurlijke functie te vervullen, als vanuit de behoefte meer persoonlijk leiderschap op zich te nemen binnen de bestaande werksituatie.

Van artsen voor artsen
MPOWR biedt nascholingen met als focus Medisch Leiderschap. Alle nascholingen zijn ontwikkeld door ervaringsdeskundigen uit de zorg. MPOWR geeft je persoonlijke nascholingen met praktische handvatten, waarmee je meteen in je dagelijkse praktijk aan de slag kunt. ‘Volg je hart, pak de regie’ geeft weer waar wij voor staan. Onze diverse naschoilngen hebben al vele vrouwelijk artsen ondersteund om op eigen unieke manier een zorg te creëren, waarin zij met bevlogenheid en plezier kunnen werken.

Workshops en nog veel meer

Sluiten
X Zoek