Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

VNVA Els Borst Oeuvreprijs fonds

De VNVA Els Borst Oeuvreprijs is ingesteld om de nagedachtenis aan Els Borst blijvend te eren door de instelling van een aan haar op te dragen oeuvreprijs. Haar leven en werk stonden in dienst van een respectvolle en kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg waarbij aan de verschillen tussen individuele patiënten optimaal aandacht besteed wordt. Haar volharding en inventiviteit resulteerden in betere zorg voor grote aantallen patiënten. Verbreding en verbetering van beroepsopleidingen betekenden daarvoor waardevolle bijdragen. Deze aspecten willen wij centraal stellen bij de criteria voor een dergelijke prijs.
De Els Borst Oeuvreprijs wordt uitgereikt aan een prijswinnaar(s) die vanuit een thematische invalshoek een doeltreffend, en vaak langdurig, project heeft weten uit te werken dat valt onder de wezenlijke verbetering van de gezondheid van vrouwen.

Wilt u het VNVA Els Borst Oeuvreprijs fonds steunen?

Een schenking voor het VNVA Els Borst Oeuvreprijs fonds is van harte welkom. Om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken, maken wij hiervoor gebruik van ClubCollect.

Klik hier om een schenking te doen voor het VNVA Els Borst Oeuvreprijs fonds.
Els Borst
Sluiten
X Zoek