Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

VNVA Mentorennetwerk

Iedereen heeft weleens iemand nodig om mee te sparren, iemand om van te horen hoe zij bepaalde dingen in haar carrière heeft aangepakt of hoe zij die ingewikkelde leidinggevende weerwoord heeft geboden. Juist nu COVID-19 ieders werk- en/of privéleven heeft opgeschud, kan deze behoefte extra dringend zijn. Vaak kan dat met een bekende of collega uit je direct omgeving, maar soms is die niet beschikbaar of is het prettiger als iemand wat meer vanaf een afstand meedenkt. Binnen de VNVA bestaat dit netwerk, met elkaar zíjn we dit netwerk. Veel van onze leden hebben aangegeven als mentor beschikbaar te zijn of op een andere manier (jonge) collega’s behulpzaam te willen zijn.

Ben jij op zoek naar een vrouwelijke collega om over een specifieke vraag na te denken? Laat het dan weten! Je mag zo algemeen of specifiek zijn als je zelf wilt. Wij zoeken (in samenspraak met jou) een geschikte match. Uiteraard zijn we ook altijd nog op zoek naar leden die zich als sparringpartner willen aanmelden. Graag nodigen we niet alleen oudere collega's uit om zich aan te melden als sparringpartner, ook combinaties tussen leeftijdsgenoten kunnen immers waardevol zijn. Of misschien ben jij al geruime tijd aan het werk en ben je op zoek naar een jonge collega die je van verse input voorziet. Alles is mogelijk!

Voorwaarden voor deelname aan het VNVA Mentorennetwerk:

  • Deelnemers, zowel vraagsteller als mentor/mentee, zijn lid van de VNVA of bereid lid te worden
  • Deelnemers melden zich bij secretariaat via vnvamail@vnva.nl
  • Gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een bericht aan het VNVA secretariaat, al dan niet met een specifieke wens en vervolgens wordt je gekoppeld aan een VNVA lid, een mentor, die jouw sparringpartner wordt. Via het besloten platform Semble, kunnen VNVA leden ook zelf op zoek naar een mentor. Alle VNVA mentoren staan opgenomen onder de netwerkgroep 'Mentorennetwerk'.

Stappenplan mentor vinden in Semble

  1. Open Semble via deze link.
  2. Klik in de menubalk op ‘Gebruikers’.
  3. Onder de menubalk wordt nu een dropdownmenu ‘kies groep’ getoond. Zoek in het dropdownmenu via het pijltje naar ‘Mentorennetwerk’.
  4. Vervolgens wordt het overzicht met mentoren getoond.
  5. Door op de naam van de personen te klikken worden er extra gegevens getoond, zoals het specialisme en contactgegevens. Op deze manier kunt u zelf de geschikte mentor vinden en contact opnemen.
  6. Maar u kunt natuurlijk ook een mentorverzoek indienen via het secretariaat.
VNVA Project Match_klein
Sluiten
X Zoek