Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Angelique van Dam

Angelique van Dam, eigenares van MPOWR.

'Ik ben een zorg optimist en geloof dat we met elkaar een andere zorg kunnen creëren waar de menselijke maat weer leidend wordt en zorgprofessionals vanuit hun hart kunnen werken: beter voor de patiënt én voor de zorgprofessionals.

Ik ben ervan overtuigd dat het mogelijk is dat óók in de zorg iedereen blij naar het werk kan, ook al zijn de huidige omstandigheden niet zo makkelijk! Van 'Overleven' naar 'voluit leven' voor iedere arts!

Sinds 2016 geef ik hiervoor met mijn team van MPOWR (vh.Lemniscaap) artsen handvatten door nascholingen in medisch leiderschap en door individuele- en teamcoaching in specialisten-vakgroepen en in huisartspraktijken.

Goed weten wat belangrijk voor je is en wat je voldoening en energie geeft in je werk helpt bij bewustere keuzes in je leven en werk als arts. Zodat iedere arts invloed kan hebben op de zorg, in plaats van machteloosheid en slachtofferschap te ervaren.

Dit is medisch leiderschap voor iedere arts, los van positie of functie.

Met humor, pragmatisme, kennis, speelsheid en lichtheid laat ik mensen zien hoe ze zichzelf in de weg zitten en ondersteun ze om eigen mogelijkheden te ontdekken hoe het anders kan. Ik maak complexe zaken duidelijk en kom snel en direct tot de kern.

Ik heb bijna 10 jaar met heel veel plezier als huisarts in de regio Den Haag gewerkt en werk nu al weer meer dan 15 jaar met hetzelfde enthousiasme en overtuiging met zorgprofessionals om de zorg te verbeteren. In die periode was ik supervisor en intervisie bij de huisartsopleiding in Rotterdam, heb ik ruim 10 jaar coach training en leiderschapstrainingen gegeven bij CTI (Coactive Training institute); internationaal en nationaal. Ik ben altijd aan het leren en heb naast Gestalt psychotherapie ook heel veel diverse coach opleidingen gedaan.

De rode draad in mijn leven/loopbaan: Ik zie altijd mogelijkheden - hoe de omstandigheden ook zijn. Of ik nu in Nederland woonde en werkte, in Zuid Frankrijk, in China, in Gambia of in Canada: mijn drive was het activeren van de innerlijke wijsheid en de energie in ieder mens.

Mijn optimisme, mijn creativiteit, mijn ervaring in de zorg en brede expertise versterken mijn vertrouwen in de mogelijkheden voor de zorg. Met mijn hart, ziel, verstand en lijf inspireer ik iedere arts waarmee ik werk tot pro actieve stappen, die voor hen leiden tot meer werkplezier.' - LinkedIn Angelique van Dam

1651175076534
Sluiten
X Zoek