Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Mijn VNVA

Community ledenadministratie

Wij maken gebruik van het community-ledenadministratie systeem, Semble genaamd.

Alle leden hebben hiervoor een uitnodigingsmail ontvangen voor het aanmaken van een wachtwoord zodat men kan inloggen. Mocht u deze nog niet ontvangen hebben (controleer ook uw spambox) kunt u contact opnemen met het secretariaat. E-mail: vnvamail@vnva.nl

In het nieuwe systeem kunt u zelf gemakkelijk aanpassingen doen aan uw profielgegevens en de ledenlijst raadplegen. Tevens specifieke VNVA leden documenten kunt u daar terug vinden en gemakkelijk met andere leden in contact treden.

Vind je het plezierig om door mede VNVA-leden gevonden te worden?
Pas dan je profiel aan in Semble

Semble biedt grote veiligheid ten aanzien van de beschikbare gegevens van de VNVA leden en is AVG proof. Gevolg van de sterke beveiliging binnen Semble en de AVG is dat de VNVA leden elkaar wel kunnen vinden maar dat er een beperkte hoeveelheid gegevens getoond wordt. Namen van leden voor leden zijn toegankelijk maar overige informatie is afgeschermd. Voor een netwerkvereniging als de VNVA is het belangrijk dat leden elkaar kunnen vinden.

Het VNVA bestuur heeft ervoor gekozen de beschikbaarheid van de ledengegevens (voor VNVA leden) te verruimen, vergelijkbaar met het VNVA ledenboekje in het verleden. De beschikbaarheid van de ledengegevens wordt digitaal gefaciliteerd via het platform Semble.
Alleen leden kunnen na inloggen deze gegevens inzien. Nadrukkelijk wordt hier gemeld dat er geen ledengegevens aan externen worden verstrekt.

De wijziging die is doorgevoerd binnen de Semble ledenadministratie van de VNVA laat een verruiming van de gegevens zien ten opzichte van voorheen. Er is nu een beperkt aantal gegevens (geboortedatum, mobiel- en telefoonnummer, emailadres en werkgever) zichtbaar, alleen voor andere VNVA leden waardoor de privacy geborgd blijft, zodat men elkaar eenvoudig kan bereiken.

Je kunt inloggen in Semble doormiddel van de onderstaande knop. Ben je nog nooit ingelogd in Semble, vraag dan een uitnodiging voor Semble aan via: vnvamail@vnva.nl.
Is de verruiming van de gegevens naar wens dan hoef je verder niets aan te passen. Mocht je de gegevens willen ‘dichtzetten’ dan kan je dat eenvoudig zelf uitvoeren.

Benieuwd welke gegevens je zelf kunt wijzigen én op welke manier je dit kan doen. Klik dan op één van onderstaande vragen.

Inloggen
Sluiten
X Zoek