Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Kenniscentrum SDMO

In het Kenniscentrum Sekse & Diversiteit in Medisch Onderwijs (SDMO) is een schat aan onderwijsmateriaal over sekse en diversiteit te raadplegen, die bijdraagt aan integratie van sekse en diversiteit in de vervolgopleiding geneeskunde. Al dit materiaal is met het abonnement van de VNVA voor alle leden vrij toegankelijk en te gebruiken.

Alle leden van de VNVA zijn door het lidmaatschap automatisch lid van het Kenniscentrum Sekse en Diversiteit in Medisch Onderwijs. Het Kenniscentrum SDMO is voor alle VNVA-leden kosteloos toegankelijk.

Wat doet het Kenniscentrum Sekse & Diversiteit in Medisch Onderwijs?
Het kenniscentrum Sekse & Diversiteit in Medisch Onderwijs (SDMO) ontwikkelt onderwijsmateriaal over sekse en diversiteit in het medisch onderwijs. Dit materiaal is bestemd voor docenten en onderwijscoördinatoren van medische faculteiten. Docenten hebben veel belangstelling, maar het ontbreekt hen aan kennis, tijd en gericht onderwijsmateriaal.

Wat kunt u verwachten van het Kenniscentrum SDMO?

 • Actueel onderwijsmateriaal via www.kenniscentrum-sdmo.nl
 • Voortdurende ontwikkeling van onderwijsmateriaal
 • Vier nieuwsbrieven per jaar met informatie over actuele ontwikkelingen

E-learnings

Op deze pagina tref je meer informatie aan hoe je toegang krijgt tot het SDMO, hoe je de eerste keer inlogt, hoe je daarna inlogt en hoe je de gewenste documenten vindt in het Kenniscentrum SDMO.

Hoe krijg ik de inloggegevens?

Om gebruik te maken van het kenniscentrum SDMO heeft u het volgende nodig:

 1. Toegang tot het kenniscentrum
  Deze kun je aanvragen door een mail te sturen naar de postbus van het Kenniscentrum SDMO: kenniscentrum-sdmo@radboudumc.nl
  Vermeld in dit bericht dat je als lid van de VNVA graag gebruik wilt maken van het kenniscentrum, en met welk e-mailadres. Hierop zal je binnen 5 werkdagen toegang krijgen tot het Kenniscentrum SDMO.
 2. Een Microsoft-account.
  Indien je nog geen Microsoft-account hebt, moet je nadat jouw aanvraag voor toegang is verwerkt, de stappen uit deze handleiding doorlopen. Heb je al een Microsoft-account? Klik dan hier om te lezen hoe je inlogt op het Kenniscentrum.

Nieuwsbrieven Kenniscentrum Sekse en Diversiteit in het Medisch Onderwijs

Sluiten
X Zoek