Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Young VNVA

Missie en visie Young VNVA

Verbinden, verruimen, verbeteren

Hoi, wij zijn Young VNVA! Als groep jonge, enthousiaste coassistenten en artsen vanuit alle delen van Nederland zetten wij ons in voor toekomstige en jonge artsen. Wij zijn begonnen als initiatief vanuit de VNVA, een vereniging die focust op het behartigen van de belangen van vrouwelijke artsen, zodat vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten. De kracht van de VNVA zit onder andere in haar uitgebreide netwerk dat ervoor zorgt dat vrouwen bij elkaar terecht kunnen en op elkaar kunnen bouwen. Young VNVA wil dit voortzetten voor geneeskundestudenten en jonge artsen en daarmee gelijkgestemden met elkaar verbinden.

Wij vinden het belangrijk dat er een fijne en veilige werk- en leersfeer heerst. Helaas blijkt uit onze ervaringen dat hier zeker nog winst te behalen valt. Samen met jullie willen wij thema’s aanpakken die spelen onder coassistenten of A(N)IOSsen. Van het maken van een carrièrekeuze tot aan de onontkoombare overuren die gemaakt worden door A(N)IOSsen: met ons netwerk zorgen we ervoor dat je terecht kunt bij studiegenoten, collega’s die met dezelfde problemen worstelen of juist een ervaren arts die je verder kan helpen.

Wij focussen ons op de volgende punten:

- Diversiteit in de zorg

- Duurzaam werken

- Netwerken

Als lid van de VNVA krijg toegang tot ons mooie netwerk en volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van onze focuspunten.

Klik hier voor de agenda met aankomende interessante bijeenkomsten!

Sluiten
X Zoek