Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Lezing: De Nederlandse Vrouwen Raad Digitale Inclusie en de Vrouwenzaak

dinsdag 2 mei 2023 12:00 - dinsdag 2 mei 2023 14:00

Locatie: Ketelhuis, Eindhovense Strijp S

Het Ketelhuis in het Eindhovense Strijp S vormt op 2 mei a.s. het decor voor een ‘lunchsessie met inhoud’ in het kader van het 125-jarig jubileum van de Nederlandse Vrouwen Raad. Deze lunchsessie heeft als thema ‘De Nederlandse Vrouwen Raad en digitale inclusie’. Zowel vrouwen als mannen zijn van harte welkom.

Angelique Spaninks, directeur van het MU Hybrid Art House in Eindhoven trapt af met een presentatie over ‘Digitale Herstories, Computer Grrrls’. Zij vertelt hoe vrouwen de software schreven achter Neil Armstrongs ‘giant leap for mankind’ en hoe Computer Grrrls nu aan de vooravond staan van een op handen zijnde verandering in de wereld. Talita Heijmerink roept meisjes en vrouwen op hun STEM te verheffen, net als Esther Schagen-van Luit die de toehoorders in de zaal meeneemt op een reis door de wondere wereld van cybersecurity. Tenslotte geeft futuroloog Antoinette van den Berg, ‘the Lady in Blu’, jullie allen een blik in de toekomst.

Inschrijven
Laat je inspireren door bovenstaande dames en schrijf vandaag nog in! Direct inschrijven voor 5 lezingen in het land, met steeds een ander thema (zie het jubileumnieuws op onze website)? Dat kan! Kies dan voor een passepartout en maak gebruik van een leuke korting. Alleen inschrijven voor deze lunchsessie kan ook. Een los ticket kost € 35,- incl. ontbijt. Groepen van minimaal 5 personen uit één organisatie krijgen een groepskorting van 10%. Schrijf snel in, want VOL is VOL. Tot binnenkort.

Lezingen:
Euro 35 per lezing
Euro 125 per ‘passe partout’ voor het bijwonen van de 5 lezingen

Meld je nu aan
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek