Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Workshop: 'De speech; een krachtige kans om leiderschap te tonen'

maandag 14 januari 2019 00:00

Wilt u een groep inspireren? Een moeilijke beslissing helder uitleggen? Of na een incident een breder publiek bereiken? Dan is de speech een krachtig middel om zowel collega’s als externe partners, in gewone taal bij vraagstukken te betrekken. Tijdens deze dag leert u overtuigend te presenteren, stelling te nemen en bewust om te gaan met kritiek. Daarnaast traint u met methodieken uit het theater; hoe zichtbaar te worden en om een juiste setting te creëren. Zo krijgt u inzicht hoe u wordt ervaren in de publieke arena.

Speechen vraagt veel oefenen en feedback en daarvoor is in dit dagprogramma met maximaal 10 deelnemers alle aandacht. Vooraf krijgt u een inspirerende speech toegestuurd en vragen ter voorbereiding van uw eigen speech. Deelnemers zijn: leidinggevenden, projectmanagers, adviseurs of bestuurders die actief willen leren om het eigen team of een breder publiek aan te spreken.

Resultaten

  • Uw publiek in heldere taal bij vraagstukken betrekken
  • Zichtbaar worden als mens en als leider
  • Gescherpt op waar u voor staat en de impact die u kunt hebben
  • Versterking van uw speechvaardigheden

Reacties van deelnemers:

  • “Een geweldige stroom van: actie, analyse en toepassing”
  • “Door persoonlijke ervaring in mijn speech te brengen heb ik meer werking”
  • “Hele duidelijke bouwstenen die een heldere structuur geven voor de toehoorders én de spreker”
  • “Ik heb een krachtige uitstraling als ik die toe sta”

Data en investering:

De volgende workshop start op 14 januari 2019, op een locatie in het midden van het land. De kosten voor de dag bedragen €695,- ex btw.
U kunt zich aanmelden door een e-mail naar info@henriettekoomans.com te sturen. Of bel voor meer informatie 06-39343327

Henriette Koomans is een ervaren executive trainer en gastdocent bij Nyenrode Business Universiteit, Comenius leergangen en MIT Sloan School of Management in Boston. In het verkiezingsjaar van Obama volgde ze bij Harvard het vak Public Speaking en werd zó enthousiast dat ze met collega’s van MIT de workshop Speeches, Shakespeare & Leadership ontwikkelde. Deze innovatieve workshop ontving grote waardering van internationale MBA en executive studenten.

De speech workshop is inmiddels op maat gemaakt voor: de Nederlandse Politie Academie, ROC de Leijgraaf, Academie voor Organisatie Cultuur (AOC), Future Female Leaders (FFL) en het College voor Toetsing Examens (CvTE). Bel voor meer informatie 06-39343327 of kijk op de website www.henriettekoomans.com.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek