Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Gratis platform koppelt zorgpersoneel aan vacatures voor COVID-19

woensdag 18 maart 2020

Beste VNVA-leden,

Onderstaand persbericht van Medisch Contact willen wij graag met u delen. U kunt dit bericht verder verspreiden onder uw kennissen in de zorg.

Houdt u voor actuele berichtgeving inzake het coronavirus, verplaatsing van evenementen, etc. de website van de VNVA in de gaten?

Gratis platform koppelt zorgpersoneel aan vacatures voor COVID-19

Artsenvakblad Medisch Contact heeft vandaag een speciaal vacatureplatform gelanceerd vanwege de vraag naar extra zorgpersoneel in de strijd tegen het coronavirus. Zorginstellingen kunnen op gezondheidszorgbanen.nl/covid19 gratis vacatures plaatsen voor extra personeel. Cross Media Nederland, de salespartner van het artsenvakblad, zal zorginstellingen hierbij zo veel mogelijk ondersteunen.
Geneeskundestudenten, artsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals die hun steentje willen bijdragen, kunnen zich via een van de tien banenplatforms van Gezondheidszorgbanen zoals Artsinspebanen.nl en Verpleegkundigenbanen.nl opgeven. Zij ontvangen vervolgens dagelijks per e-mail vacatures in de regio naar voorkeur.

Het nieuwe vacatureplatform is een initiatief van Medisch Contact, De Geneeskundestudent, KNMG, Cross Media Nederland en IT-partner Blue Skies Information Services. Door gebruik te maken van bestaande infrastructuur willen de initiatiefnemers op een georganiseerde manier personeelstekorten in de zorg gedurende de SARS-CoV-2-epidemie terugdringen.
"Afgelopen week zijn er op basis van deze samenwerking met gratis vacatures op onze banensites al 150 geneeskundestudenten gekoppeld aan GGD’s", aldus dr. Bertho Nieboer, hoofdredacteur van Medisch Contact. "Reden genoeg om dit tevens voor andere zorgprofessionals beschikbaar te maken."

Link naar het vacatureplatform: gezondheidszorgbanen.nl/covid19

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek