Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Nieuwe voorzitter voor Nederlandse Vrouwen Raad

donderdag 2 juni 2022

Astrid van Heumen is de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vrouwen Raad (NVR). Zij volgt Nenita La Rose-Lont op die per 1 juni jl. haar voorzitterschap heeft beëindigd.

In het dagelijks leven is Astrid van Heumen headhunter en managing partner van Corporate Casting. Daarnaast zet zij zich als bestuurslid van diverse organisaties inzetten voor vrouwen en het versterken van hun positie in de Nederlandse maatschappij. Zo is zij op dit moment voorzitter van het hoofdbestuur van de VVAO, vereniging van vrouwen met hogere opleiding. De VVAO is tevens een lidorganisatie van de Nederlandse Vrouwen Raad. Ook is Astrid oprichter van het platform Widows4Widows.

Met haar bestuurlijke ervaring, visie en ondernemersgeest zal Astrid van Heumen zich ook bij de Nederlandse Vrouwen Raad gaan inzetten voor het verbeteren en versterken van de positie van vrouwen.

“Gesterkt door mijn zusters, het verleden en gesteund door de kennis, kunde en ervaring van de mede bestuursleden neem ik de eervolle rol van voorzitter van de Nederlandse Vrouwen Raad van Nenita la Rose over.”

foto-astrid
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek