Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Verlenging van de VNVA Schrijfprijs 2024 indiendatum

woensdag 3 januari 2024

Deadline aanleveren: 1 februari 2024

Doe mee en win de Schrijfprijs 2024 - thema: Energie
Indienen via: vnvamail@vnva.nl

De VNVA Schrijfprijs is in het leven geroepen om meer aandacht te krijgen voor meer gender- of vrouw- geassocieerd maatschappelijk of wetenschappelijk onderzoek. Artsen (m/v) vanuit allerlei vakgebieden worden gestimuleerd om te schrijven en mee te dingen naar deze prijs.

De prijs bestaat uit een oorkonde, een podium op het voorjaars- of najaarssymposium en toekenning van een cheque van 250 euro (vrij besteedbaar). Samenwerking met het VNVA-bestuur tot verwerking van een publicatie is gewenst.
Deadline voor indienen: 1 februari 2024. Het thema is: Energie!

Criteria Schrijfprijs

  • Een Nederlandse tekst geschikt voor alle collega’s bestaande uit maximaal 1500-2000 woorden.
  • Het type essay kan uiteenlopen van een opiniërend, maatschappelijk relevant, genderspecifiek thema, tot casuïstiek of een overzicht van een onderzoeksgebied. Een wetenschappelijke element mag, maar is niet noodzakelijk.
  • Het essay kan eveneens een thema bevatten waarover reeds is gepubliceerd, echter een bestaande publicatie insturen is niet mogelijk.
  • Dit jaar (2022) zijn we niet alleen op zoek naar inzendingen in essayvorm, maar kan ook een blog of bijvoorbeeld een interessante praktijkervaring ingediend worden om mee te dingen naar de hoofdprijs van 250 euro.
  • VNVA lidmaatschap is geen voorwaarde en ook mannelijke artsen worden van harte uitgenodigd te reageren.

2024 Schrijfprijs ansichtkaart:

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek