Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

VNVA Huiskamermeeting ''Het Vrouwenbrein'', 18 mei 2021

donderdag 29 april 2021

Wist je dat de hersenen van vrouwen gemiddeld veel kleiner zijn dan die van mannen? En dat het vrouwenbrein dit formaat compenseert waardoor het denkvermogen van mannen en vrouwen grotendeels overeenkomt?
Wil je meer weten hoe het (ook al weer) zit met de interactie van hersenen, hormonen, immuunsysteem en darmen en de gevolgen daarvan voor ons (dys)functioneren? En welke gevolgen heeft dat voor de dagelijkse praktijk?
Breid je genderspecifieke kennis uit en neem (online) deel aan de VNVA Huiskamermeeting op dinsdag 18 mei 2021 vanaf 20.00 uur.

Iris Sommer, hoogleraar Cognitieve aspecten van neurologische en psychiatrische stoornissen aan het UMCG, is expert op het gebied van de werking en beeldvorming van de hersenen, psychiatrie en het immuunsysteem. Ze heeft een indrukwekkende wetenschappelijke carrière, ontwikkelde de Stemmenpoli, sprak bij de Universiteit van Nederland en schreef meerdere populair wetenschappelijke boeken. Haar laatste boek Het Vrouwenbrein (2020) vormt de inspiratie voor deze Huiskamermeeting. Verwacht geen droog college en laat je uitdagen om je kennis uit te breiden en na te denken over de gevolgen voor jouw werk (en privé?).

Datum: dinsdag 18 mei 2021
Tijd: 20.00-21.15 uur
Via MS Teams

Meld je aan voor 16 mei via deze button
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek