Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

VNVA mentorennetwerk

maandag 11 december 2023

Heb ik de juiste carrière gekozen? Hoe kom ik in opleiding? Moet ik onderzoek doen? Wil ik dat wel? Wil ik in het ziekenhuis werken of zoek ik een carrière buiten het ziekenhuis? Hoe behoud ik een evenwichtige work-life balans? En hoe combineer ik mijn ambitie met een gezin? Heb ik wel de juiste keuze gemaakt?

Iedere (aankomende)dokter heeft wel eens de behoefte om met iemand te sparren over bovenstaande vragen of andere relevante onderwerpen. Binnen de VNVA is er een netwerk van inspirerend en enthousiaste leden waarmee je hierover kan sparren. Zij hebben hetzelfde pad als jij bewandeld en kunnen je hierdoor waardevolle tips en tricks meegeven.

Ben jij op zoek naar een (ervaren) collega om met jou mee te denken? Laat het dan weten! Je vraag mag zo algemeen of specifiek zijn als je zelf wilt. Wij zoeken (in samenspraak met jou) een geschikte match. Veel van onze leden hebben aangegeven als mentor/maatje beschikbaar te zijn om mee te denken of te sparren en waar nodig advies te geven. Je kan laagdrempelig met hen mailen, bellen of ergens een kopje koffie of thee drinken.

Ook zijn wij opzoek naar leden, ervaren of juist net begonnen, die zich als mentor op willen geven. Samen vormen wij een waardevol netwerk waarin wij elkaar kunnen helpen en steunen.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen als mentor of zoek je juist een mentor? Geef je dan op via vnvamail@vnva.nl.

Meer informatie

Voorwaarden voor deelname aan het VNVA mentorschap:

  • Deelnemers, zowel vraagsteller als mentor/maatje, zijn lid van de VNVA of bereid lid te worden;
  • Deelnemers melden zich bij secretariaat via vnvamail@vnva.nl;
  • Gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Privacy Statement | VNVA
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek