Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Zeg het voort!

dinsdag 22 oktober 2019

Beste oud-deelnemer,

In het verleden, lang of korter geleden, heb je deelgenomen aan de leergang Strategisch Leiderschap voor vrouwelijke artsen.
Sinds september 2017 organiseer en begeleid ik samen met co-trainer Lieke Thijssen vol enthousiasme en ambitie de leergang en bouwen we verder op het solide fundament dat door onze voorgangers is gelegd. Het programma is de afgelopen jaren op een aantal punten aangescherpt en uitgebreid. Zoals een stemworkshop, nieuw beeldmateriaal en een bijdrage van een oud-deelnemer in het 3e Blok. Echter de essentie is en blijft ongewijzigd. Namelijk: vrouwelijke artsen inspiratie, praktische handvatten en vaardigheden bieden waarmee zij hun leiderschap verder kunnen ontwikkelen en versterken om met meer impact het verschil te kunnen maken in de gezondheidszorg anno nu.

Vanaf dit najaar is alle informatie over het programma inclusief de data in 2020 te vinden op https://leiderschapvrouwelijkeartsen.nl Ook kan men zich aanmelden via de website. Voor het voorjaar zijn nog een aantal plekken vrij.

Mocht je in jullie ziekenhuis of daarbuiten vrouwelijke artsen kennen die mogelijk interesse hebben in de leergang, zou je deze informatie dan met hen willen delen? Er gaat immers niets boven aanbevelingen van oud-deelnemers. Bij voorbaat dank voor jullie hulp en steun.

Tot slot: vanaf voorjaar 2020 zal 2x per jaar LaPoste verschijnen met wetenswaardigheden over de leergang en ook korte inhoudelijke artikelen ter inspiratie. Je kunt je voor deze nieuwsbrief aanmelden via de website.

Hartelijke groet, mede namens co-trainer Lieke Thijssen,


Maleene de Ridder
Leergang Strategisch Leiderschap voor vrouwelijke artsen

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek