Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

VNVA Match Project

dinsdag 17 november 2020

Iedereen heeft wel eens iemand nodig om mee te sparren, iemand om van te horen hoe zij bepaalde dingen in haar carrière heeft aangepakt of hoe zij die ingewikkelde leidinggevende weerwoord heeft geboden. Juist nu COVID-19 ieders werk- en/of privéleven heeft opgeschud, kan deze behoefte extra dringend zijn. Vaak kan dat met een bekende of collega uit je direct omgeving, maar soms is die niet beschikbaar of is het prettiger als iemand wat meer vanaf een afstand meedenkt.

Binnen de VNVA bestaat dit netwerk, met elkaar zíjn we dit netwerk.

Veel van onze leden hebben aangegeven als mentor/maatje beschikbaar te zijn of op een andere manier (jonge) collega’s behulpzaam te willen zijn.

Ben jij op zoek naar een vrouwelijke collega om over een specifieke vraag na te denken? Laat het dan weten! Je mag zo algemeen of specifiek zijn als je zelf wilt. Wij zoeken (in samenspraak met jou) een geschikte match.

Ben jij een vrouwelijke arts die zich als sparringpartner wil aanmelden? Laat het dan ook weten! Vermeld daarbij jouw specifieke expertise, zodat we een goede match tot stand kunnen brengen.

Het VNVA Match Project biedt ondersteuning van leden voor leden. Het VNVA Match Project is een laagdrempelige, gratis dienst, niet alleen bedoeld om jonge en oudere vrouwelijke artsen aan elkaar te verbinden, maar ook om leeftijdsgenoten of collega's van verschillende disciplines aan elkaar te verbinden, om ervaringen uit te wisselen, specifieke vragen te stellen of om even een sparringpartner te zijn.

Ben je geïnteresseerd in een match? Wacht niet en stuur een mail of kijk voor meer informatie op deze pagina.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek