Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

INSIGHTS: Integrating Sex and Gender in Health Sciences | 1 juli 2024 - 5 juli 2024

maandag 1 juli 2024 00:00 - vrijdag 5 juli 2024 00:00

Doe mee aan onze zomerse cursus van één week

INSIGHTS: Integrating Sex and Gender in Health Sciences | 1 juli 2024 - 5 juli 2024

Verken de cruciale rol van gender en sekse in de gezondheidszorg en geneeskunde via onze INSIGHTS cursus. Dit programma combineert vakkennis met praktisch leren om een uitgebreid begrip in deze thema’s te bevorderen dat essentieel is voor de hedendaagse zorgprofessionals.

De cursus verwelkomt zorgprofessionals en studenten met een masterdiploma of equivalent met werkervaring in de gezondheidssector, op gebieden zoals gezondheids- en medische praktijk, beleid, belangenbehartiging of onderzoek.

Het programma omvat lezingen en workshops van een top team van onderzoekers en praktijkbeoefenaars op het gebied, die onderwerpen beslaan zoals de Geschiedenis van Sekse- en Gender Sensitieve Geneeskunde, de rol ervan in de Publieke Gezondheidszorg en in Kunstmatige Intelligentie in de Zorg. Casestudies in bijvoorbeeld Oncologie en Cardiologie bieden vakspecifieke expertise en onze Methodologie Seminars duiken in de meest geavanceerde onderzoeksmethoden en overwegingen voor de integratie van sekse en gender in gezondheids- en medischwetenschappelijk onderzoek.

We hopen je deze zomer te zien!

Voor meer informatie, ons cursusprogramma en docenten, bezoek onze website: https://www.ru.nl/en/education/education-for-professionals/overview/insights-integrating-sex-and-gender-in-health-sciences-rss308

sex & gender
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek