Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Training Body & Mind Management

De training Body & Mind Management wordt gegeven door Vanessa de Vries, arts-coach-therapeut gespecialiseerd in preventie. De training is gericht om vitaal, gezond en met veel plezier te blijven werken. Als arts heb je een grote verantwoordelijkheid, hoge werkdruk en is er een hoge verwachting t.a.v. prestaties op de werkvloer. Onder deze omstandigheden kost stress onbewust veel energie. De externe factoren veranderen meestal niet. De manier waarop je reageert en denkt, kun je wel aanpassen. Perceptie is projectie. Deze training is gericht op behoud van innerlijke rust. Vanuit het gevoel van vertrouwen en zekerheid werk je efficiënter en productiever. De mentale rust zorgt voor een hogere weerbaarheid en vitaliteit. Gun jezelf deze training en zie het als een waardevolle investering. Een investering in het beste van het jezelf.

Wat zijn de kosten van de training?
De training kost in tegenstelling tot wat er in de brochure gemeld wordt € 3.500,- (excl. btw). Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie en lesmodules.

Verspreid over een jaar krijg je tien cursusdagen en tien conference calls. Daarnaast krijg je individuele coachsessies en persoonlijke begeleiding. In de schoolvakanties is er geen training.
Leden van de VNVA krijgen 10% korting.

Hoe kan ik me voor de training aanmelden?
Dat kan op twee manieren.
1. Via het contactformulier op de website www.flocean.nl/contact
2. Door een een mail te sturen naar info@flocean.nl

Voor meer informatie: www.flocean.nl.

Sluiten
X Zoek