Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Coach jezelf naar succes

Geresenceerd door: Jikke van der Velde, theatermaker

Coach jezelf naar succes is naar mijn mening een zelfhulpboek waar je wat aan hebt.

Normaliter pak ik een soortgelijk boek na enkele hoofdstukken nooit meer op omdat wat er van je gevraagd wordt ver van het haalbare ligt. Dit is niet het geval in “Coach jezelf naar succes”.

In dit boek krijg je 10 hoofdstukken met 10 subkopjes waar je mee aan de slag kan. Alle hoofdstukjes zijn bondig en to the point en geven een voorbeeld uit het leven van één van de cliënten van de schrijfster. Voorin het boekje staat : als je slechts een paar van de 101 tips uitvoert, merk je al verschil. En ik kan me niet anders voorstellen dan dat dat het geval zou zijn.

In dit boek word je geholpen op verschillende vlakken waaronder opruimen, je financiën, energielevel en time management.

Het is lastig het boek niet in 1 keer door te lezen omdat er zoveel waardevolle zaken instaan die je zou willen weten. Naar mijn mening is rustig, hoofdstuk per hoofdstuk, de informatie absorberen de way to go.

Een paar tips mocht je nog niet overtuigd zijn:

Geef jezelf elke dag iets om naar uit te kijken, zie af van dingen die eigenlijk zouden moeten en vraag je af: wat is vandaag belangrijk?

Dus zit je op een plek in je leven waar je toe bent aan wat verandering, geef €8 uit aan dit boek en laat je inspireren tot jouw weg naar succes!

9200000032437181
Sluiten
X Zoek