Menu
Vereniging Trainingen Media VNVA events

Happy body

Gerecenseerd door: Jikke van der Velde

Kosmos uitgevers, juni 2015. Ean: 9789021559278

Happy body is een mooi vormgegeven boek, waarin duidelijk veel tijd en liefde van de auteurs zit.
De tekst is gericht op de vrouw op zoek naar handvatten voor een 'happy body'.
Het boek is geschreven door Amber Rose, Sadie Frost en Holly Davidson en opgedeeld in 3 verhalen door ieder van hen één. Amber behandelt voeding en geeft recepten, Sadie neemt je mee in de de verschillende soorten yoga, ademhaling en meditatie en Holly beschrijft het bewegen en geeft een 4 weken durend trainingsschema. In dit boek komen een veelzijdigheid aan elementen rondom het hebben en houden van een 'Happy body' aan bod.
Vanuit mijn perspectief (jonge vrouw, met kennis op het gebied van fitness en voeding) val ik niet binnen de doelgroep van dit boek, dat had ik in eerste instantie niet verwacht.
Zo vind ik de ingrediëntenlijst van de recepten nogal belerend en de keuze van de producten is, als je al even meedraait in de 'fit' molen, weinig vernieuwend.
De auteurs zijn nogal uitgesproken in wat je wel en niet zou moeten doen. Het wordt vriendelijk beschreven maar laat weinig ruimte voor zelfreflectie.
Concluderend is het werk uitnodigend als je wil beginnen om je lichaam meer in balans te brengen, de cover geeft goed weer wat je van het boek kan verwachten.

Jikke van der Velde
klassiek zangeres, personal trainer, foodie
en dochter van artsen

9200000040653318
Sluiten
X Zoek